Over Jack de Kort

Touringcarbedrijf Jack de Kort is een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de vervoerssector. Gaat u met uw vereniging, personeel of gezelschap op reis en wilt u op een veilige, luxe manier vervoerd worden, dan zijn wij uw juiste keuze. In de loop der jaren heeft onze ervaring geleid tot het uitvoeren van een brede verscheidenheid aan activiteiten. Van vip-vervoer tot aan internationale schoolreizen en van georganiseerde meerdaagse reizen tot vervoer van zeer grote groepen mensen. Ons bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd met toepassing van het veiligheidsdocument SKTB en lid van KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer) en heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Wij streven naar een tevreden klant die terug blijft komen. Om dit doel te bereiken houden wij ons bedrijf “up-to-date”. Als u met ons reist zijn wij uw visitekaartje en proberen dan ook in al uw wensen tegemoet te komen. Onze ervaren en deskundige chauffeurs zijn de perfecte gastheer en zorgen dat uw reis naar wens wordt uitgevoerd. Zij worden geselecteerd op rijervaring, sociale vaardigheden en vakbekwaamheid.

Onze touringcars

Om u veilig en comfortabel te kunnen vervoeren beschikken al de touringcars van Jack de Kort over de modernste technieken en zijn uitgerust met:

  • Bar
  • Toilet
  • Airco
  • Videosysteem met DVD

Om u meer comfort te bieden is het mogelijk dat we tafels plaatsen in de touringcar. Zo kunt u evt. met uw gezelschap onderweg al vergaderen of een kaartje leggen. Ook voor de inwendige mens kan gezorgd worden. Met onze bar kunnen we u tijdens uw reis voorzien van gekoelde dranken en koffie/thee, maar er bestaat ook de mogelijkheid tot complete catering aan boord. Om het instappen nog makkelijker te maken zijn onze touringcars voorzien van een knielsysteem. Tevens is het mogelijk om een lifttouringcar te voorzien.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.