Dagtochten en reizen

Nieuw
exclusieve dagtocht

Scheveningen toen en nu

Vanaf 76,95 p.p.

Artikelnummer: jdk-5090 Categorieën: ,
Minimaal 35 personen
 
Prijzen:
46-50 personen: € 76,95 p.p.
41-45 personen: € 79,95 p.p.
35-40 personen: € 84,95 p.p.
Weinig lopen
Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Scheveningen toen en nu

We rijden naar Den haag voor een bezoek aan Panorama Mesdag.
In de Brasserie staat er voor u een heerlijk kopje koffie of thee klaar met een Haagse Kakker. Hierna kunt u Panorama Mesdag gaan bezoeken. Het is het oudste panorama ter wereld dat op zijn oorspronkelijke plaats bewaard is gebleven en is een uniek cultuurhistorisch monument. Omdat het doek rond is, staat u niet vóór, maar middenin het schilderij. Door de zinsbegoocheling die zich van u meester maakt, waant u uzelf direct in het Scheveningen van 1881.

Een heerlijke uitgebreid warm en koud lunchbuffet staat voor u klaar in Hotel Wassenaar en gaan daarna een prachtige rondrit rijden door Den Haag, onder leiding van een ervaren gids. Tijdens deze rit maakt u kennis met de verschillende facetten van deze stad. Zo komt u langs verschillende musea, zoals het Mauritshuis, het voormalig Paleis Lange Voorhout en het Gemeentemuseum. U komt langs verschillende ambassades en residenties van ambassadeurs en Paleis Noordeinde. Kortom den Haag in vogelvlucht.

Na deze rondrit heeft u nog even de tijd om Scheveningen te bezoeken, even langs het strand, de Pier of heerlijk iets te drinken op een van de vele terrasjes.
Na deze heerlijke dag rijden we weer richting Brabant om deze dagtocht af te sluiten met een heerlijk diner.

Inclusief:

1 x koffie of thee met Haagse kakker, bezoek aan panorama Mesdag, uitgebreid warm en koud lunchbuffet, rondrit o.l.v. een gids bezoek Scheveningen, diner en vervoer per luxe touringcar.

Bijzonderheden:

Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scheveningen toen en nu” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren