Dagtochten en reizen

Nationaal Brandweermuseum en bezoek aan Rotterdam

Vanaf 62,95 p.p.

Artikelnummer: jdk-3127 Categorie: Tags: , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 62,95 p.p.
41-45 personen: € 64,95 p.p.
36-40 personen: € 67,95 p.p.
30-35 personen: € 71,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Beschrijving

Rond de klok van half 9 vertrekken we vanaf uw opstapplaats en rijden naar Terheijden voor een heerlijk kopje koffie met vlaai, Hierna rijden we naar Rotterdam voor en prachtige rondrit door een van de grootste havens van Europa en krijgt u een indruk van de stad Rotterdam.

Na deze rondrit gebruiken we de lunch in Restaurant Biblio en rijden dan richting Hellevoetsluis voor een bezoek aan het Nationaal Brandweermuseum.
Dit museum heeft een zeer uitgebreide collectie, van brandemmers via stoomspuiten tot de moderne ladderwagen en tankautospuit.

het herbergt ook een rijke verzameling brandbestrijdingsmiddelen, van de meest primitieve middelen van omstreeks 1500 tot de moderne brandblusmethoden van heden. U ziet unieke pompen uit Paleis Soestdijk, een collectie handspuiten en natuurlijk de glanzende felrode brandweerauto’s met het glimmende koperwerk. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie en daarna krijgt u een rondleiding door het museum en bezichtiging van de speciale exposities. Hierna kunt u nog Hellevoetsluis op eigen gelegenheid bezoeken, dit mooie havenstadje heeft veel te bieden aan kunst en cultuur, maar natuurlijk kunt u even een kijkje nemen in een van de mooie winkeltjes of een terrasje pikken. Voor ieder wat wils….

Hierna verlaten we Hellevoetsluis weer en rijden richting Terheijden voor een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie met vlaai, rondrit door Rotterdam, uitgebreide lunch, bezoek en rondleiding Nationaal Brandweermuseum, diner en vervoer per luxe touringcar.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nationaal Brandweermuseum en bezoek aan Rotterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren