Dagtochten en reizen

Kamelenfarm, Basiliek Oudenbosch en bezoek Willemstad

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: jdk-2751 Categorie:
Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Kamelenboerderij

Rond de klok van 10.00 uur worden we verwacht op de kamelenboerderij in Berlicum, waar u wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie en cake, daarna krijgt u een presentatie over het leven van de kameel, zijn karakter en welzijn. Daarnaast wordt er iets verteld over het ontstaan van de kamelenmelkerij en de toekomst ervan. Na de presentatie kunt u een kijkje nemen op het bedrijf.
Natuurlijk kunt u ook proeven ban de kamelenmelk.

Hierna rijden we naar Terheijden, waar in de restaurant de gouden leeuw een heerlijke koffietafel voor u klaarstaat.

Basiliek Oudenbosch

Na de lunch vertrekken we met de gids voor een mooie rondrit door de westhoek van Brabant. We maken een stop in Oudenbosch voor een bezoek aan de Basiliek, een kopie op schaal van de Sint Pieter in Rome.
Een plaatselijke gids verteld u heel de geschiedenis van de bijzondere kerk.

Willemstad

Als iedereen weer in de touringcar zit, rijden we verder langs typische dijkdorpen naar de grootste binnenvaartsluizen van Europa en naar de sfeervolle historische Oranje stad aan het water: Willemstad.
In 1583 gebouwd in opdracht van Willem van Oranje als vesting tegen de Spaanse vijand.
Hier heeft u even vrije tijd voor een wandeling, terrasje of kunt u het Mauritshuis bekijken, via Dinteloord, Fort Sabina rijden we naar Fijnaart, waar we het woonhuis, ouderlijk huis van Frans Bauer passeren, met een beetjes geluk zien we Frans zelf ook nog even. Verder rijden we langs de grootste suikerfabriek van Europa en rijden we weer terug naar Terheijden om deze prachtige dagtocht af te sluiten met een heerlijk diner.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kamelenfarm, Basiliek Oudenbosch en bezoek Willemstad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren