Dagtochten en reizen

Het hart van de Gelderse Poort met schitterende rondvaart over de Waal

Vanaf 74,95 p.p.

Minimaal 35 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 74,95 p.p.
41-45 personen: € 76,95 p.p.
35-40 personen: € 79,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Het hart van de Gelderse Poort met schitterende rondvaart over de Waal

Rond de klok van 11.00 uur gaat u aan boord voor een schitterende rondvaart over de Waal, een van de drukst bevaren waterwegen van Europa. De talloze schepen alleen al zorgen voor een boeiend schouwspel. Vanaf het water kunt u nog beter genieten van het mooie uitzicht over Nijmegen. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met appeltaart. Na de rondvaart rijden we naar Millingen aan de Rijn waar voor u een heerlijke koffietafel klaar staat in de Gelders Poort.

’s Middags staat er een prachtige rondrit op het programma, “Van Hoog Tot Laag”. De tocht voert u langs het kleinste dorpje van Nederland, Persingen, via Beek en Berg en Dal naar de top van de 100 meter hoge heuvelrug. Vanaf Berg en Dal voert de tocht over de Zevenheuvelen weg, bekend van de Nijmeegse Vierdaagse, naar Groesbeek, de “Diamant” tussen de heuvels. Hier vind u het Canadese militaire kerkhof, wijngaarden en het Bevrijdingsmuseum.
Via de Ooijpolder met zijn heggenlandschap en weidse uiterwaarden, een juweel in ons Nederlands natuurlandschap, keert u terug naar de Gelderse Poort, waar u nog even kunt nagenieten op het terras, of voor een kleine wandeling langs het water.

We vertrekken weer richting Brabant en sluiten deze dagtocht af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2x koffie met appelgebak, rondvaart over de Waal, uitgebreid lunchbuffet met soep, rondrit o.l.v. een gids, diner, vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het hart van de Gelderse Poort met schitterende rondvaart over de Waal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren