Dagtochten en reizen

Vernieuwd

De Zaanse Schans

Vanaf 72,95 p.p.

Artikelnummer: 032 Categorie: Tag:
Prijzen:
46-50 personen: € 72,95 p.p.
41-45 personen: € 75,95 p.p.
36-40 personen: € 79,95 p.p.
30-35 personen: € 84,95 p.p.

Veel lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

De Zaanse Schans

Een uniek stukje Hollandse geschiedenis aan de Zaan.
De Zaanse schans is een woon– werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van verse koek, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen.
De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen.
Het karakteristieke geklepper van houten klompen op kinderkopjes zouden we niet gekend hebben zonder de ambachtslieden die dit bijzonder schoeisel maakten. Ook de typisch Nederlandse kazen en schilderwerk in Delfts-blauw. Wandelend over de Zaanse Schans komt u verschillende ambachtslieden tegen. Kijk gerust over hun schouders mee. Ze laten u graag zien waar de bijzondere producten vandaan komen. Hier liggen eeuwenlange herinneringen, als voetstappen van het verleden in elk vertrek beklonken. Hier werd al binnen deze muren geslapen, gekookt, gelachen, gehuild, liefgehad, geruzied, geboren en gestorven.

Rond de klok van 08.00 uur rijden we rechtstreeks naar de Zaanse Schans. In restaurant de Kraai staat voor u een heerlijk kopje koffie met appelgebak klaar. Na de koffie brengen we een bezoek aan het Zaans Museum & Verkade Experience. Rond de klok van 12.30 uur wordt u verwacht bij Pannenkoek Restaurant de Kraai waar voor u een heerlijke lunch wordt geserveerd. Daarna kunt u op eigen gelegenheid De Zaanse Schans bezoeken.
In de loop van de middag rijden we richting Montfoort voor een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie met gebak, bezoek aan de Zaanse Schans, het Zaans Museum & Verkade Experience, uitgebreide koffietafel met kroket, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Zaanse Schans” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren