Dagtochten en reizen

Nieuw

De pracht en praal van Het Gooi en Hilversum

Vanaf 63,50 p.p.

Artikelnummer: jdk-4319 Categorie: Tags: ,
Prijzen:
46-50 personen: € 63,50 p.p.
41-45 personen: € 65,50 p.p.
36-40 personen: € 68,50 p.p.
30-35 personen: € 74,50 p.p.

Weinig lopen

Beschrijving

In het groene hart van Nederland vind u het Kaasmuseum de Weistaar. U wordt ontvangen met een kopje koffie met gebak, en krijgt u een korte film te zien over het maken van kaas en boter. Tijdens deze film krijgt u twee soorten kaas te proeven. Daarna kunt u een bezoek brengen aan het Kaas en Botermuseum en de kaasmakerij waar vroeger de kaas werd gemaakt.
Na het bezoek aan het museum staat er voor u een heerlijke uitgebreide lunch klaar.
Na de lunch pikken we de gids op voor een interessante tour door het Gooi.
Wat eet Gordon op zijn brood, hoe laat brengt Marco Borsato zijn kids naar school? Zo komen we langs meer dan 40 leuke locaties in ’t Gooi, langs de villa’s van Linda de Mol, René Froger, Anita Meijer, Willeke Alberti en Paul de Leeuw en rijden we langs diverse locaties uit de serie ‘Gooise Vrouwen’.
Naast de roddels krijgt u ook te horen waarom het Gooi zo ‘duur’ is geworden en wat de schilder Anton Mauve met Laren te maken heeft.
Ook rijden we door Hilversum, het mediapark van Nederland. Leuke anekdotes, vele muziekfragmenten en meer dan 40 historische foto’s maken de tour compleet.
U krijgt uitleg over het ontstaan van de verschillende omroepen, de splitsing en de fusies van de laatste jaren. Na afloop van de tour weet u waar In de hoofdrol, Stuif es in, Ren je rot, Pipo de Clown, De Willem Ruis show en vele andere programma’s werden opgenomen.
Kortom… een interessante tour met schitterende dorpen en verhalen die u nog nooit heeft gehoord.
We rijden na de tour weer richting Brabant en sluiten deze dag af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2x koffie met gebak, 2 soorten kaas proeven, filmpresentatie, bezoek aan botermuseum, koffietafel met kroket, rondrit door het Gooi en Hilversum,  diner en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De pracht en praal van Het Gooi en Hilversum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren