Bedrijfsuitstapje

Bedrijfsuitstapje Jack de Kort Reizen

Bedrijfsuitstapje

Het organiseren van een bedrijfsuitstapje of personeelsfeest vraagt altijd de nodige aandacht. Naast het bepalen van de activiteiten, waarbij je een mix probeert te vinden welke bij al je collega’s in goede smaak zal vallen, is ook vervoer van de gasten een belangrijk onderdeel.

Jack de Kort kan u hierbij in het totale plaatje van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring en dat we met vele bedrijven overal in Nederland goede contacten hebben kunnen we voor u zowel een passende activiteit vinden als ook natuurlijk voor kwalitatief hoogstaand vervoer zorgen.

Veilig vervoer van uw gasten is een belangrijk item. Moeten uw gasten op verschillende plaatsen opgehaald of thuisgebracht worden, dit is geen probleem voor Jack de Kort. Een hapje en een drankje in de bus als ook evt. vertoning van een video behoort tot de mogelijkheden.

Touringcarverhuur Jack de Kort neemt graag in een vrijblijvend gesprek de vele mogelijkheden met u door zodat u een juiste keuze kunt maken en ervoor te zorgen dat uw gasten een van begin tot eind schitterende dag/avond beleven.

Voor meer informatie vult u hieronder het formulier in.