BLOG CATEGORIES

Dit jaar hebben we een MEGA scherpe aanbieding voor jullie. Voor maar € 30,50 volledig verzorgd naar de Huishoudbeurs 2016 in Amsterdam. Prijs is inclusief: -Entree Huishoudbeurs. -Vervoer per luxe touringcar -Kopje koffie of thee met iets lekkers op de heenreis. Jack de Kort Reizen brengt u van 22 t/m 27 februari 2016 naar de […]

0 comments / 0 votes

Vandaag gaat de Groote Aard uit Eersel met hun leerlingen op schoolreis naar de Efteling. Wij verzorgen het veroer. Kan ook niet anders met Luca de Kort als leerling ?. Veel plezier allemaal.

0 comments / 0 votes

Hierbij feliciteren wij Sharon Luijten met haar gewonnen prijs. Zij gaat lekker een dagje met haar moeder mee naar de huishoudbeurs. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor nog meer leuke acties.

0 comments / 0 votes
22
dec-2015

Vandaag een uitstapje maken met de KBO Sint Anna uit tilburg. Onder leiding van een gids rijden we langs de Maasheggen.

0 comments / 0 votes

We hebben dit jaar een speciale Kerstdagtocht voor iedereen. Op 2e Kerstdag nemen we u lekker mee op een verwen dagje. Lekker eten, mooie rondrit en eventueel een dansje wagen. Geen zin om 2e kerstdag thuis te zijn? KOM…..GA MEE GENIETEN. Deel het bericht zoveel mogelijk en geef het door aan vrienden, familie en bekenden. […]

0 comments / 0 votes

In de zomervakantie zijn wij ook al weer bezig voor volgend jaar. Verschillende nieuwe vakantiereis bestemmingen zult u volgend jaar bij ons kunnen boeken. Onder andere een reis naar de Moezel en Normandië. Maar wij zijn ook benieuwd wat uw favoriete touringcar bestemming is…….

0 comments / 0 votes

Vandaag staat er in het AD een mooi artikel over “onze” Tilburg Trappers. Met onze touringcar op de foto. Wij zijn trots dat we hier onderdeel van mogen uitmaken.

0 comments / 0 votes

Vandaag zijn we op de Bus-idee beurs geweest. Een jaarlijks ritueel waar alles te vinden is op het gebied van dagtochten. Dit is ook de start van ons nieuwe seizoen. Onze vernieuwde folder met dagtochten en meerdaagse reizen is weer uit.

0 comments / 0 votes

Jack de Kort Reizen is jarig. Daarom geven wij fantastische cadeaus weg. Win voor 2 personen een gratis dagje Huishoudbeurs. (datum naar keuze, mits beschikbaar) Deel dit bericht, like onze facebook pagina en maak kans op deze 2 plaatsen. Eind januari worden de winnaars bekend gemaakt.

0 comments / 0 votes
0 comments / 1 votes

Vanaf vandaag 12 juli 2014 is onze nieuwe website online. We willen u met deze website een duidelijker overzicht bieden van alle mooie dagtochten, reizen en de vele mogelijkheden die wij als Touringcarbedrijf Jack de Kort u kunnen bieden.

0 comments / 1 votes

Archives

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec